19 Ιανουάριος 2021 ARiaNikakPR

Ανακοινωση για το ανανεωμενο website ariapr.gr της Αριαδνης Νικακη

AriaPR website presentation

Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του νέου μας website ARIAPR σε συνεργασία με τη GraphDays Design. Επισκεφθείτε μας στο www.ariapr.gr

Μετά από έξι μήνες σκληρής δουλειάς, αμέτρητες διαδικτυακές συναντήσεις, πολλά φλιτζάνια καφέ, εκατοντάδες email και τόνους έμπνευσης και αφοσίωσης, είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε επίσημα την κυκλοφορία του νέου μας website ariapr.gr στις 31 Ιανουαρίου 2021.

Η επαγγελματική μας ενασχόληση με τις Δημόσιες Σχέσεις, για περισσότερα από 20 χρόνια, μας έχει κάνει λίγο περισσότερο απαιτητικούς από τον μέσο επιχειρηματία όσο αναφορά τον σχεδιασμό, την αισθητική και το branding . Ξέρετε τι λένε ... Οι ειδικοί δημοσίων σχέσεων είναι οι πιο δύσκολοι πελάτες, επειδή θέλουν μόνο το καλύτερο. Και είναι απολύτως αλήθεια!

Η ιδιότητα του Brand Strategist, μας κάνει να ενεργούμε με ιδιαίτερη προσοχή και μας παρακινεί να είμαστε ξεκάθαροι στην επικοινωνία μας, από το πρώτο δευτερόλεπτο. Είναι σημαντικό για εμάς να μοιραζόμαστε άμεσα τον τρόπο σκέψης και την κουλτούρα της εταιρείας μας, χωρίς περιστροφές. Το νέο μας website παρουσιάζει με τον πιο φιλικό τρόπο όλα τα παραπάνω και επιπλέον δίνει πληροφορίες για τους πελάτες μας, τα έργα μας, το σύνολο των υπηρεσιών μας και τους συνεργάτες μας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε στους πελάτες μας τις πιο αξιόπιστες και ενημερωμένες στρατηγικές επικοινωνίας. Στο website μας μοιραζόμαστε τις γνώσεις μας και την τεχνογνωσία μας στους τομείς των Public Relations, Public Affairs, Event Management, Digital Communication, Online Reputation, Branding & Creative Services, SEO Strategy, Copywriting, Influencer Marketing, Community Building και Crisis Management.

Ο κύριος στόχος του νέου μας website είναι να έχουμε μια πραγματική συνομιλία με τους ανθρώπους που ενδιαφέρονται να ηγηθούν στον τομέα τους. Μέσω της ιστοσελίδας μας, οι επισκέπτες μπορούν να εξερευνήσουν το εύρος των έργων που έχουμε σχεδιάσει, συντονίσει και διαχειριστεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Στο website μας παρουσιάζουμε μια αυστηρή επιλογή από τα κορυφαία projects και εκδηλώσεις που έχουμε δημιουργήσει, για να περιηγηθείτε και να τα απολαύσετε.

Ήταν βασική προτεραιότητα για εμάς να διευκολύνουμε τους επισκέπτες ώστε να έχουν εύκολη πρόσβαση στην επαγγελματική μας πορεία. Το ίδιο προσβάσιμη θέλαμε να είναι και η γνωριμία με τα μέλη της ομάδας μας, με την φιλοσοφία και τις αξίες μας, αλλά και με το σύνολο των έργων που έχουμε πραγματοποιήσει μέχρι σήμερα. Θεωρούμε πως όλα αυτά τα στοιχεία κάνουν πιο ξεκάθαρη την εικόνα της εταιρείας μας και εξηγούν αναλυτικά την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Μεταξύ των νέων δυνατοτήτων, το website μας παρουσιάζει όλα τα νέα και τις ανακοινώσεις που σχετίζονται με τα έργα και τους πελάτες μας. Επίσης, σύντομα θα μπορείτε να απολαύσετε το δικό μας video channel και το podcast μας. Οι ενημερώσεις στο website μας θα γίνονται συχνά και το περιεχόμενό μας θα εμπλουτίζεται με νέες πληροφορίες, νέα έργα, νέες εκδηλώσεις, εταιρικές ανακοινώσεις και νέους πελάτες.

Θα χαρούμε πολύ να σας δούμε στην λίστα αλληλογραφίας του ARIAPR Newsletter. Μη διστάσετε να μας ακολουθήσετε στους λογαριασμούς μας στο LinkedIn, Facebook, Instagram, και Twitter .

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την καταπληκτική ομάδα συνεργατών μας που μας βοήθησαν να σχεδιάσουμε και να ολοκληρώσουμε τον ιστότοπό μας. Ο Μάριος Μπαξεβάνης (GraphDays) είναι υπεύθυνος για τη σχεδίαση και ανάπτυξη του website και η Αρετή Βάσσου (Ideadeco) είναι υπεύθυνη για την στρατηγική SEO και τη δημιουργία περιεχομένου. Και οι δύο είστε οι καλύτεροι συνεργάτες για την εταιρεία μας! Είμαστε ευγνώμονες που σας έχουμε στο πλευρό μας!

Πιστεύουμε ότι τώρα η επαγγελματική μας ταυτότητα παρουσιάζεται ακριβώς όπως θέλαμε. Περιηγηθείτε στις ενότητες του ιστότοπού μας για να μάθετε περισσότερα για εμάς, τα έργα μας και τις υπηρεσίες μας. Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις, προτάσεις, σχόλια ή ιδέες, στείλτε μας ένα e-mail στο info@ariapr.gr

Ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη σας, όλα αυτά τα χρόνια!

Αριάδνη Νικάκη
Διευθύνων Σύμβουλος & Ιδρύτρια
ARIAPR

, , , , , ,

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Προφίλ Εταιρείας

Our work moves people

Let’s find out how to work together and create something meaningful & valuable

el