Our Vision

Όπου και να εργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε τις ικανότητες μας, ως επαγγελματίες για να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας είναι ένα boutique γραφείο δημοσίων σχέσεων, με έδρα την Αθήνα και στοχεύει στη παροχή των καλύτερων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους. 

Έχοντας τον πελάτη μας στο επίκεντρο, στόχος μας είναι να τον βοηθήσουμε να πετύχει μεγαλύτερα αποτελέσματα σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα, καθώς και να παρακινήσουμε και να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας, να επιτύχουν τους δικούς τους επιχειρηματικούς στόχους. 

Δίνοντας προτεραιότητα στην επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών μας, στοχεύουμε πρώτα στο να έχουμε ευχαριστημένα τα στελέχη μας. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε νέους συνεργάτες και να επιλέγουμε τους πιο ταλαντούχους για να εργαστούν κοντά μας. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, ποιοτικές και αποδοτικές υπηρεσίες από μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών.

Our Expertise

Η Ariapr είναι αφοσιωμένη στην παροχή ποιοτικών, δημιουργικών και καινοτόμων λύσεων Δημοσίων Σχέσεων, βοηθώντας τους πελάτες μας να επιτύχουν τους στόχους τους. Δεσμευόμαστε:

 • Καθορίζουμε τις αξίες των πελατών μας και να τις μεταδίδουμε στο κοινό τους
 • Βελτιώνουμε με επιτυχία την εικόνα της επιχείρησης και του branding πριν έρθει σε επαφή με το κοινό
 • Σχεδιάζουμε αποτελεσματικά πλάνα marketing για τους πελάτες μας, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους 
 • Εδραιώνουμε με διακριτικότητα και σταθερότητα τη θέση τους στην αγορά
 • Αυξάνουμε τις πωλήσεις τους σταθερά και βελτιώνουμε την ανάπτυξη της επιχείρησης τους

Our Merits

Μοναδικές και δημιουργικές λύσεις που ικανοποιούν τις προσδοκίες των πελατών, όχι μόνο με την επίτευξη των στόχων τους, αλλά ιδιαίτερα με την αυστηρή προσήλωση μας στις ηθικές αρχές των δημοσίων σχέσεων

Συνεχής αναζήτηση ευκαιριών πέραν των συμφωνημένων επικοινωνιακών και επιχειρηματικών στόχων 

Δημιουργικές προσεγγίσεις στις ειδικές ανάγκες των πελατών, προκειμένου να βρουν μοναδικές και προσαρμοσμένες λύσεις επικοινωνίας

Η ομαδική μας εργασία βασίζεται στην εφαρμογή των σύγχρονων μεθόδων και εργαλείων της επικοινωνίας 

Επαγγελματικές υπηρεσίες υψηλής ποιότητας από μια πολύ ισχυρή ομάδα 

Ετοιμότητα και επαγγελματισμός στη διαχείριση κρίσεων για λογαριασμό των πελατών μας

Άριστη γνώση των τελευταίων εξελίξεων της τεχνολογίας και των εργαλείων της ψηφιακής επικοινωνίας

Διαθέσιμοι 24/7 

Με γνώμονα το ήθος μας και τον επαγγελματισμό μας είμαστε δίκαιοι και συνεπείς σε όλες μας τις επιχειρηματικές συναλλαγές

Σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας και αναλαμβάνουμε την προσωπική μας ευθύνη για τις πράξεις μας, επιπλέον συμπεριφερόμαστε σε όλους τους πελάτες μας το ίδιο

Επιθυμία μας είναι να η επιτυχία για τους πελάτες, να μετριέται μέσω της αναγνώρισης, της ευαισθητοποίησης, της αύξησης των πωλήσεων ή άλλα κριτήρια που συμφωνούνται από κοινού με τους πελάτες μας

Οι λέξεις που χρησιμοποιούμε καθημερινά στο λεξιλόγιο μας: 

 • Ποιότητα
 • Ακεραιότητα
 • Ανταπόκριση
 • Θετική σκέψη 
 • Αφοσίωση 
 • Ομαδικότητα
 • Προσηλωμένοι στο αποτέλεσμα
 • Πειθαρχία

How we do it?

Κάνουμε έρευνα για να κατανοήσουμε τις βασικές ανάγκες των πελατών μας για να επιτύχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αφού καθορίσουμε το στόχο, σχεδιάζουμε πλάνα στρατηγικής και με συντονισμό και συνεργασία όλων των τμημάτων, εξασφαλίζουμε την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας.

Our Approach

Είναι σχεδόν αδύνατον να σας περιγράψουμε το τρόπο που δουλεύουμε εκτός και αν το βιώσετε μαζί μας. Θα προσπαθήσουμε όμως να σας το εξηγήσουμε.

Σας ακούμε….

Αφιερώνουμε χρόνο για να μάθουμε για εσάς, την εταιρεία σας, τα προϊόντα σας, τον ανταγωνισμό και τις ιδέες σας. Είμαστε αρκετά μικροί ώστε να παρέχουμε σε κάθε πελάτη ιδιαίτερη προσοχή και να τελειώσουμε όση δουλειά και να έχουμε. Είμαστε προσβάσιμοι!!!!

Αγωνιούμε…

Παρακολουθούμε το κάθε έργο, από πολύ κοντά και προσωπικά, είμαστε πλήρως υπεύθυνοι και πρωτοπορούμε. Διαχειριζόμαστε κάθε έργο και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι σε κάθε λεπτομέρεια και προθεσμία, δίνεται άμεση προτεραιότητα.

Κατανοούμε…

Καταλαβαίνουμε τους «σφιχτούς» προϋπολογισμούς. Χωρίς πολύπλοκα συμβόλαια, χωρίς διφορούμενους όρους - απλά με ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!

Ariadne Nikaki | CEO

we are passionate PR strategists

Δημιουργούμε καμπάνιες δημοσιότητας που φέρνουν σε επικοινωνία τους πελάτες μας με το κοινό τους.

Η εταιρεία AriaPR ιδρύθηκε το 2012 και με την πάροδο των ετών, έχει μεγαλώσει αξιοσημείωτα, ενώ επί του παρόντος η εταιρεία αποτελείται από μια παθιασμένη και έμπειρη ομάδα συνεργατών και μια εξαιρετική λίστα πελατών.

Our Team

Τι μας κάνει επιτυχημένους; Είμαστε πλήρως δεμένοι και είναι προφανές!

Αγαπάμε αυτό που κάνουμε και κάνουμε αυτό που αγαπάμε!

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρους επαγγελματίες με πολυετή πείρα και πολλά έργα, καμπάνιες, πελάτες. Μέσα από αυτή την πορεία, αποκτήσαμε τη γνώση και την εμπειρία στις δημόσιες σχέσεις, τις εκδηλώσεις και τα ΜΜΕ.

Η Αriapr έχει μερικά από τα πιο ταλαντούχα στελέχη στις δημόσιες σχέσεις, το marketing και creative directors που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Αυτό κάνει πιο δυνατή την ομάδα μας και εγγυάται το αποτέλεσμα των εργασιών μας, στο στρατηγικό σχεδιασμό της επικοινωνίας των πελατών μας.

Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη όπως:

 • Public Relations (PR) Manager 
 • SEO Copywriters
 • Graphic Artists and Web Designers 
 • News and Feature Writers 
 • Event Managers

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Προφίλ Εταιρείας

Our work moves people

Let’s find out how to work together and create something meaningful & valuable

el