22 Φεβρουάριος 2021 ARiaNikakPR

Greek Tourism Next is Now Forum 2018

Κορυφαίες προσωπικότητες του παγκόσμιου τουρισμού παραβρέθηκαν στην Αθήνα για τις δυνατότητες και προοπτικές του ελληνικού τουρισμού.

Greek Tourism Next is Now Forum 2018 in Greece by AriaPR Ariadne Nikaki

Next is Now Forum 2018

Ένα κορυφαίο τουριστικό γεγονός, με παγκόσμια ακτινοβολία και επιρροή, πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2018 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο Hilton, κατόπιν προσωπικής πρωτοβουλίας του δημοφιλούς δημοσιογράφου και εκδότη Νίκου Χατζηνικολάου. Πρόκειται για το Διεθνές Φόρουμ “Next is Now 2018” υπό τον τίτλο «Ελληνικός Τουρισμός, μια Εθνική Υπόθεση! Δυνατότητες και Προοπτικές». Προσωπικότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, αλλά και εκπρόσωποι φορέων και επιχειρήσεων του κλάδου από την Ελλάδα και το εξωτερικό, συναντήθηκαν στην Αθήνα για να αναλύσουν τον ρόλο που καλείται να διαδραματίσει ο τουρισμός στην ανασυγκρότηση της ελληνικής οικονομίας.

Η διαμόρφωση ενός νέου μοντέλου ανάπτυξης, η  περαιτέρω βελτίωση του τουριστικού προϊόντος,  η προσέλκυση επενδύσεων, η δημιουργία νέων και ποιοτικών θέσεων εργασίας, η διασύνδεση της τουριστικής αγοράς με άλλους παραγωγικούς κλάδους της χώρας με στόχο την ενδυνάμωση της εξωστρέφειας της οικονομίας,  ήταν τα βασικά «στοιχήματα» για την επόμενη ημέρα του ελληνικού τουρισμού και βρέθηκαν στην κορυφή της ατζέντας του συνεδρίου.

Για πρώτη φορά σε διεθνές επίπεδο και με την παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κα. Έλενας Κουντουρά Greek Tourism Minister Elena Kountouraβρέθηκαν συγκεντρωμένες όλες μαζί στην Αθήνα κορυφαίες προσωπικότητες της παγκόσμιας τουριστικής αγοράς, όπως ο τ. Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UWNTO), Δρ. Taleb Rifai, o τ. Πρόεδρος του Παγκοσμίου Συμβουλίου Τουρισμού και Ταξιδίων (WTTC)και CEOτου TUI Group, Δρ. Michael Frenzel, o Εκτελεστικός Διευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού των Ηνωμένων Εθνών (UWNTO) και CEO της Turespaña, κ. Manuel Butler, η Επικεφαλής για την Ευρώπη της Ένωσης Ταξιδίων Ασίας-Ειρηνικού (PATA), κα Daniela Wagner, και ο Γενικός Γραμματέας του Mediterranean Tourism Foundation, κ. Andrew Agiu sMuscat, και ήρθαν σε άμεση επαφή με τους εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, των Επιμελητηρίων, όλων των θεσμικών φορέων του ευρύτερου τουριστικού κλάδου και διακεκριμένους επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού, ανέλυσαν τον ρόλο που καλείταο να διαδραματίσει ο τουρισμός στην ανασυγκρότηση της ελληνικής και της παγκόσμιας οικονομίας τα επόμενα χρόνια. 

Το Διεθνές Forum “Next is Now” εξερεύνησε τα παραπάνω ζητήματα από την οπτική των διαμορφωτών εθνικών πολιτικών, των επενδυτών, των ιδιωτών, των ακαδημαϊκών και άλλων stakeholders. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας και διοργανώθηκε με την υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού και της Περιφέρειας Αττικής.

Η εταιρεία AriaPR ήταν υπεύθυνη για το Event Design, Branding, Public Relations, Conference Management, PR Management, Social Media Management, Networking Coordination, Press Conference Coordination, και το After Event Management. Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες στο Forum Portfolio. Forum Portfolio.

, , , , , , , , , , , ,

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Προφίλ Εταιρείας

Our work moves people

Let’s find out how to work together and create something meaningful & valuable

el