17 Ιούνιος 2021 ARiaNikakPR

New Business Partner Alexander Aliprantis

Top-notch Business Consultant has joined ARIAPR Public Relations Agency

New Business Partner Alexander Aliprantis

Η ARIAPR Public Relation Agency είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την προσθήκη του Αλεξάνδρου Αλιπράντη στην ομάδα των Business Partners. Είναι ο νέος μας Σύμβουλος Επιχειρήσεων και θα είναι υπεύθυνος για την παροχή στρατηγικών αποφάσεων στον τομέα της οικονομικής διαχείρισης και του HR της εταιρείας μας. Θα υποστηρίζει την επίτευξη των εταιρικών στόχωνκαι την εφαρμογή όλων των διαδικασιών.

Ο Αλέξανδρος Αλιπράντης είναι ένας καταξιωμένος επιχειρηματίας με πάνω από 23 χρόνια εμπειρίας στο τομέα των πωλήσεων στη Δυτική Ευρώπη, την Ελλάδα και την Κύπρο. Είναι ειδικευμένος στις εμπορικές διαπραγματεύσεις μεταξύ των ευρωπαϊκών εταιρειών παραγωγής και πωλήσεων. Βασιζόμαστε στις ικανότητές του για την αντιμετώπιση προβλημάτων και τον εντοπισμό ευκαιριών αλλά και για τη δημιουργία συνεργασιών.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το επιχειρηματικό ταξίδι του Αλεξάντερ Αλιπράντη στο LinkedIn account.

Καλώς ήρθες στην ομάδα μας, Αλέξανδρε!

 

Welcome, Alexander Aliprantis!

 

ARIAPR Vision

Όπου και να εργαζόμαστε, χρησιμοποιούμε τις ικανότητες μας, ως επαγγελματίες για να επιτύχουμε το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα.

Η εταιρεία μας είναι ένα boutique γραφείο δημοσίων σχέσεων, με έδρα την Αθήνα και στοχεύει στη παροχή των καλύτερων υπηρεσιών που θα καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών μας και θα υπερβαίνουν τις προσδοκίες τους.

Έχοντας τον πελάτη μας στο επίκεντρο, στόχος μας είναι να τον βοηθήσουμε να πετύχει μεγαλύτερα αποτελέσματα σε πωλήσεις και αναγνωσιμότητα, καθώς και να παρακινήσουμε και να καθοδηγήσουμε τους πελάτες μας, να επιτύχουν τους δικούς τους επιχειρηματικούς στόχους.

Δίνοντας προτεραιότητα στην επίτευξη της ικανοποίησης των πελατών μας, στοχεύουμε πρώτα στο να έχουμε ευχαριστημένα τα στελέχη μας. Προσπαθούμε πάντα να έχουμε νέους συνεργάτες και να επιλέγουμε τους πιο ταλαντούχους για να εργαστούν κοντά μας. Με αυτό το τρόπο εξασφαλίζουμε στους πελάτες μας, ποιοτικές και αποδοτικές υπηρεσίες από μία ομάδα καταξιωμένων επαγγελματιών.

, , , , ,

Κάντε εγγραφή στο newsletter μας

Προφίλ Εταιρείας

Our work moves people

Let’s find out how to work together and create something meaningful & valuable

el